follow me @jawahir18

Friday, April 24, 2009

LaSt dEsTiNaTiOn (sem 2 year 1) -----> KhaLEeL

Khaleel,khaleel and khaleel...huhuhu..Esok kama ngan nad nak balik da..So,kitaorang luangkan masa sekejap kat khaleel untuk bersama..Tapi malam tu,tak ramai plak yang order fries..aku ngan fiza je..Agaknya,mereka2 ini sudah boring kot..hahaha~..Abg fahmi ngan khairy join skali...hihi(abg fahmi mna kawan baikmu?selalu dia dtg skali..huhuhu.).Welcome to da club!!!..=)

Nadia ngan nonie,cian nonie mkan pasembur tak sedap ye...

adik & angah..
(ishk2 anak spe yg tgkap gmbar ak ni,pncahayaan takbest!!haha..)

Abang fahmi & khairy (ad date lain ae abg fahmi..=p)

Jmah,kama dan fiza(still mantain cool)

Camne mamak ni bole masuk dlam pic!!..ni nadia puyer onar,nk tgkap jugak pic abg tong gas(merangkap skandal nadia)..=p..


Wahh balik dari khaleel, aku,adik(fiza) ngan along(khairy) sambung study kitorang..Memandangkan cafe tekun sudah tutup lampunya,jadi kami naik ke foyer tekun nk mulakan perbincngan..Setakat ni dapat ulas pndngan karl marx ngan max weber ttg masyarakat..huhu..Teori tingkah laku manusia yang pening lalat~..Sekejap je perbincngan kami,sebb dah agak lewat da.Habis bncang,seperti biasa fiza ngan khairy mesti hantar aku balik saujana..Yeay! bagus adik beradik aku ni,yela dah tgah malam. kang jadi ap2 kat aku susah plak kamu semua nnt kan..haha~.nant gadis 7-37 dah takde exco huru hara...

Sebaik sampai dibilik, rehat2 jap..then bukak blog nadia..Sangat terharu dan mensyahdukan entry yang nad mention ttg ak..ayat yang nad bagi kat ak:

** to JAWAHIR... syg, disaat mengetahui kamu terpaksa pindah ke Indah Kembara sem depan, hati ini hancur luluh dah..hehe..tp xpe..sy mengerti..kamu perlu menyelesaikan tanggungjawab sbg seorang Navy!!!..nnt rajin2 dtg saujana ye

Roomate aku yang tersayang ni saje je buat hati ini terusik agi..huhu..anyway,thanks nad coz be concern to me..wo xiang nin!!!..

hidup mesti diteruskan,kenangan yang ad kita sandarkan sebagai pemangkin kejayaan..kegembiraan dan hubungan yang terjalin akan aku kekalkan tanpa pandang ke belakang (cehh jgan pndang belakang yer!!)..

p/s: for nadia - I know what kind of guy that u like k!! jangan rsau abg tong gas jatuh hati ngan ko pun aku tau ko akan smackdown dia..hee~

for abg fahmi - Sori,tak pandai nak gelapkan mata kan pic ni..hehe,sy tak suka bnda yang sulit...biar terang-terangan ae...dun angry with me...nnt cpt tue..lalaa~

Sekian.......

7 comments:

D.Y.A.L.U.R.V.E said...

haa tau pun..
mesti r aku smack down!! selera aku pada jejaka melayu k
"siapa bilang lelaki melayu x menawan, xmenarik hati tiada memikat.."
hahah

D.Y.A.L.U.R.V.E said...

haaa..lg nk tmbh ni..terlupa...
*gmbr tu bkn sbb cameragirl (yakni insan bernama nadia) xpndi tgkap..tp awk tu duk tmpt xcantik..nnt pilh r port baik pnyer..
*wo ye xiang ni

Anonymous said...

weh...aq kt sebelah nihh...cantek blog!!

hard but not impossible to reach, ~~~FEDITO~~

JaWaHiR_18 said...

wow fedit!!!
u read my blog..
cngat terharu sih...
hahahha..
anyway hepy besday yang ke-19..
26 april 2009..
gila muda ko kot..
huahuahua..
pagi besday ko lpak kat bilik aku...
masak keropok..
terharu gila~..wakaka...

Last but not least,
nak sailormoon datang balik bilik aku eh..
...=)

penakarat said...

gambar menceritakan seribu perkara..xsangka lak kena snap time tgk jam..ala biasa la artis kena layan peminat...sudah tersiar kt cni,abg xleh nk kata apa...ermm...terharu gak sik...hahaha gedik....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ooo pegi tak ajak akak pon...

hukhuk..

si fahmi ni abg ajak nowh..

xpa2...

sedih2

hukhuk...

JaWaHiR_18 said...

kak Anis,
I'm really sorry..
sob..sob..=(
hari lain ae..
alala bucuk2 kak anis..
hee~