follow me @jawahir18

Saturday, May 8, 2010

duit..duit..dimana kau duit???..

Saturday, May 08, 2010 3 Comments
Nampaknya aku makin lost dok umah ni...
hahaha..nak bukak cd heroes tak bole la plak dekat laptop ni...
nak baca buku-buku lib,ak ada masalah jika membaca dalam kadar masa yang panjang..
sebab aku ni memang la sangat hyperactive so tak bole nak dok diam..hehehe..
abis da bosan cgt,amir kamula yang akan menjadi mangsa kakak kamu ni..kui2..
meh kite main tumbuk menumbuk...hmmm,tapi arini amir demam plak..farid asyik mahu main game..game..game..knapa lelaki suka main game ye?..aku mainla juga,tapi takdela addicted atau nak ngamuk2 masa tak dapat main game..takpela budak2 kang tak ikot ckap susah..hhuhu...cyang adik ikut-ikutkan..

semua adik2 aku dah besar rupanya..aku pun tak sangka aku dah masuk umur 21 tahun...
hari demi hari aku makin tua..huhu..takmo2..tpi nak buat camne kang klu statik je umor tak best jugak kan..
hihi..
takde motif yang sebenar aku tulis entry ni..just nak melepaskan kebosanan di rumah ini...nnt 19 aribulan aku akan ke Indonesia..hihi..sgt tak sabar..tapi memandang kan pulus yang akan dikeluarkan aku pening seketika...hahaha..tapi peluang hanya sekali..hmm ade tak cara yang cepat dan pantas daptkan RM1000 dlam seminggu??hik3

duit..duit..dimana kau duit???...