follow me @jawahir18

Tuesday, December 29, 2009

*Study di bawah pOhon cEmara..=p*

Tuesday, December 29, 2009 4 Comments

Boleh masuk dalam pic2 hiasan dlam laman web usm tak???hehehe..

Aku memang sangat2 teringin untuk study kat bawah pokok....sambil2 melihat kehijauan alam ni...baru tenangkan...
dan keinginan aku tercapai waktu last sem lepas...
sewaktu kami hendak menghadapi peperiksaan akhir tahun sem I...

hik2..kira aku ni pencinta alam yang suka sangat lihat keindahan alam ni...
suka tgok matahari terbit,matahari terbenam,laut,air terjun,taman,bulan,bintang,meteor,asteroid..hahaha
...sume yang dapat tenangkan fikiran...
..=)..

wan da janji ngan aku nak tulis satu poem tuk gambar diatas...I'll wait 4 it wan....=p.

Monday, December 28, 2009

My GLoOmy...

Monday, December 28, 2009 0 Comments
Masuk malam ni,dah 4 malam aku tak dapat tdo..
hmm asyik tdo pkul 4 & 5 pagi je...
penat rasanya,sebb sampai sekarang tak habis2 agi kemas barang2 yang berlambak2 yang tersimpan dalam kotak...
dari tahun 1 tak penah bawak alik kat umah...
so,buku2 ngan note dr tahun 1 masih ad kat sini...nasib ada junior yang masuk..adala kite kasi sikit2...
ilmu kne kongsi...benda yang baik kite kne kongsi..klau tak nanti lama2 jadi busukk..hehee~...
Pembaharuan yang ada kat meja aku sebagai perhiasan...
adalah ikan laga...hik2..;)
kaler purple,klang mari...=)
sebagai ingatan kat family aku supaya nnt klau rindu kat dorang leh tgok2 ngan main2 ngan ikan laga...hahaha..
farid suka bela ikan laga..tengok ikan tu,mesti ingat kat die...
OpSss lupe nak gtau,nme ikan ite GLoOmy....

p/s:nak tangkap gambar gloomy,tapi nset rosak plak...sedih2~....

Wednesday, December 16, 2009

AL-FATIHAH buat Arwah....

Wednesday, December 16, 2009 2 Comments
Kini aku ada kat cc berdekatan ngan rumah opah aku dekat ipoh..
baru habis kenduri tahlil arwah pak cik sedara aku meninggal dunia...
seorang yang tak penah lekang ngan senyuman ngan lawaknyer..
sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah..
semoga rohnya dicucuri rahmat Allah.....
p/s:berada di kg...nt kite kongsi cerita yang lebih lanjut..nak rush,tman along settlekan keje die kat cc...