follow me @jawahir18

Sunday, April 12, 2009

*ChAyOk2!!*


Pic ni jadi satu semangat kat aku untuk study,hahaha...sebab dia gmbar bLeAch...cOmel tak???..=)
aku dapat dari wahyuddin,dia bagi kat aku kat comment frenster sem lpas...masa dapat tu excited cngat..haha,thAnks to yOu.
wAhh suka bLeAch...bwu abiS tgok bleAch thE moviE.."The DiamondDust Rebellion-The Other hyourinmaru"..nak releasekan kesengalan yang ada..haha.
exAm mula 15 ApriL 2009,abis 29 ApriL 2009..

GoOd LuCk,kAwan2 jawab exAm nnt..
seMoGA kitA smE2 bErjaya...chAyOk2!!


Disebabkan aku baru membaca blog jasmine,my cuties fren...yang menyuruh aku ltak gambar powerpuff ni dlam blog aku sendiri,jadi aku terpaksa mengedit dan pun meletakknnyala...
to jasmine:dalam laptop sy ada bnyak gmbar ppg...garfield pun adla..tak kisah pun..hahaha..=p

p/s:sape nk jadi buttercup ngn buble???...aku yg blossom tu,rambut pnjg pkai baju merah..jasmine kamu jd buttercup eh,sebb kamu suka kaler hijaukan...hehe.

(aduhai jadi kanak2 sbtr,sebb dh tak larat nk baca buku yg hnya tulisn semata2,black n white,tkde gmbr menarik pun..huhu.sebb tu ltk gmbr ini yg warna-warni..)

ok smbung study,aja-aja fighting!!!!

4 comments:

Ichigo said...

Good el cartel de bleach

penakarat said...

ni geng 737 yg cumil2 rupanya...

D.Y.A.L.U.R.V.E said...

ppf??
hahah teringat abg fahmie yg ckp aku, ko ngan nonie ni cm ppf..

JaWaHiR_18 said...

ichigo--->wOw u r spain??thanks cz read my blog,lovE bleach...lovE ichigo..

penakarat-->geng 737 sememangnya comel,heheh..=)dont forget fahmi's angel..kihkih..

D.Y.A.L.U.R.V.E-->wOw kita bertiga ppf,aku rasa klau kita bertiga bukan selamatkan dunia,huru hara kan dunia adalah,anyway nad..nk jadi buble tk?huhu..