follow me @jawahir18

Monday, February 23, 2009

+SambUngAn cEritA di bErkAt..+

Ini adalah sambungan yang berlaku di kedai pakcik berkat...
lpas aku cakap terima kasih...mamat yang muka tak pham tu kata.."tak payah kasih la"..aku ngan muka yang lagi tak pham pun tanya.."hah,tak payah bayar?"..dia ulang balik ayat tu.."tak payah kasihla"..hahaha..aku,jasmine,nonie,nadia ngan fatin pun ketawa bagai nak rak tgok muka dia..tak bajet pun ada orang nak cakap camtu..hmmm macam2 orang..macam2 ragam..

itu jela ku nak cerita kot..sebb aku pun takde bape nak ada idea tuk tulis..assignment saw203 tak buat ag..sau 315 pun sama..sau216e pun sama...takut deh ngan result aku sem ni..
huhu..
mintak2 maintain..Chayok2 jawahir kamu bole!!..=)

No comments: