follow me @jawahir18

Wednesday, February 18, 2009

Life like a MachiNe..=(

Assalamualaikumwarrahmatullahiwabarakatu...

Lama dah aku tak menaip di blog ni kan..banyak sangat kerja nak buat.kerja..kerja..ngan kerja..tak penah habis dan tak pernah siap..huhu..pelik tapi benarkan..Orang kata kita selalu abaikan benda yang cangat2 penting,tetapi dahulukan yang main2..huhu..
Hari tu kami keluar jalan2 10 orang tu..bayangkan betapa ramai gadis USM keluar sekali.macam nak g rombongan cik kiah..hihi..Saja je jalan2 window shopping,lagipun cian kat adik aku yang tak tahu nak bawa dia g jalan kat penang ni.Hari Ahad yang sangat best kami pun keluar selepas menghentam habis-habisan spageti malam tadi,firstly,kitaorang pegi jalan kat komtar ngan perangin mall..
yang tak bole tahan ramai yang pakai baju pink..Gila batak la kama,siti,nina ngan jasmin..
kalau nak tangkap gambar je mesti dorang je yang sepasang..
huhu..
takpe,lain kali aku komplot ramai2 pkai baju warna sama,tapi kurang bestla..nak jadi lain antara yang lain..hehe..=)
Ni yang makin tensen ni tak dapat nak upload foto..huhu..lain kalila ae..selalu jadi camni..jap2 cube skali lagi..kalau tak bole jugak,mmg dia suh aku wat kerja lain la daripada menulis blog ni.huhu



HwwwwwAaaaaHhhhhh..memang susah nak upload...
huhu..okla adios..

2 comments:

jasmine~san said...

aku pon dh byk kali try nk upload pic kite g jln2 ari tu.last2 give up je
huhuhu =p

nme aku ada huruf E ar kt blakang
ni y marah ni....=(
JASMINE

hahahaha

JaWaHiR_18 said...

Maaf JASMINE kawan yang tercyang..
aku tersalah taip kot..
lagi pun ptang tu ada lathan TATU kot..
huhu..
I'm Really SorRyy..