follow me @jawahir18

Wednesday, September 9, 2009

Tarikh ini aKan syE inGat..09.09.09

09.09.09..

seLepAs mOrnInG inSpectiOn~
dApaT tau sEsuaTu yG mnyebbkAn maTa sye mnjaDi paNas dan hATi tEraSa pedih..
rsA nak baLik umAh cnGat waktu tu jGak..
yAnG paLinG peNtiNg dpAt tGOk AbAh depan maTe sye..

abah ngan pak ngah sewaktu perkhwinan k.siti

esok,pda jam 0945H sye akan menaiki bas dan bertolak ke klang..Doakan sye berjaya sampai kat sne dan jumpa my luvly dad..hmm thanks kat semua kwan2,uncle misni dan unty asiah walaupun sye jarang cntct unty ngan uncle,tapi kamu berdue bnyak support sye..

Doakan abah dan kluarga kami yer..

4 comments:

merpati desa said...

sabar la dlm menempuhi ujian Allah ini..tabahkan hati mu..byk2 la berdoa..Allah x akan mensia2kan doa hambaNya yg berada dlm kesusahan

The Street Ruffian said...

Sayang,cekalkan hati.Saya sentiasa support sayang dari belakang.Berdoalah supaya ur dad cepat sembuh.Dan benar sekali kata-kata Merpati Desa..

wannursyazana said...

jawa.. aku tau kau sedeyh.. but be brave.. doa & tawakal banyak2.. ape pon outcome die.. kau kene tabah..

pape pon aku sentiasa ada kat sini.. kami semua mendoakn ayh kau sembuh..

cekalkan diri kau and t8 care of urself...

JaWaHiR_18 said...

merpati desa,the street ruffian and wannursyazana..~
thanks cngat kat korang sume,
tanpa korang disisi aku..
mesti aku tak sekuat ni kan.
mekasih cngat..