follow me @jawahir18

Thursday, April 21, 2011

Pening

Satu benda yang aku sangat sukar nak buat....

PILIHAN..

napela sukar sangat nak buat pilihan...nak makan apa..nak buat apa lebih ni...nak mandi ke taknak...nak pakai baju apa hari ni...semua aku sukar nak buat pilihan...

aku suka tanya semua orang kat sekeliling aku..apa patut aku buat..apa yang dorang lihat pada aku..betul ke kalau aku buat tindakan ni...kesimpulannya aku ................

TAK INDEPENDENT...

hmm btul ke aku TAK INDEPENDENT??...aku dah banyak merantau..aku suka cari duit sendiri dari minta duit orang lain...tapi biasala tu kan, bukan manusia namanya kalau tak saling bergantungan...

sekarang dalam dilemma...apa perlu aku buat...aku pun suka benda yang perfect...sebab aku nak bnda tu perfect aku pening nak buat keputusan..sebab aku nak semua nya jadi sempurna pada mata aku..kalau tak dapat mula lah rasa macam diri ni 'nothing'...tetiba rasa macam aku perlukan kaunseling..hahaha...

Siapa yang dapat tunjukan jalan?aku tahu HANYA YANG BERKUASA dapat tentukan pilihan yang terbaik..tapi aku buntu...buntu dan buntu....mana permata yang bersinar..

Aku pun tatau apa yang aku merepek ni...aku terdiam..berfikir...bersalah...jiwa kacau...pening..btul ke apa yang aku buat ni...apa kelebihan aku..apa yang patut aku buat...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kesimpulan..........PENING!

No comments: