follow me @jawahir18

Wednesday, April 27, 2011

Selepas subuh aku berlari....OpSss+


pkul 10 malam aku dah tdo???cam tak caya je..2 malam berturut2 aku tdo awal..hahaha
bagus jugak tdo awal ni..buat aku bangun awal jugak..
bagun2 tatau nak buat apa dah, g mandi ngan solat subuh...rancangan awal nak g tengok matahari terbit kat tepi pantai..jongging kat taman perbandaran p.pinang ngan pegi pasar pagi...
tapi tak jadi, takpela..besok2 leh buatkan..rabu next week baru alik klang..
(T_T)..

last2 aku aku pun tak tau dengan respond yang tatau dr mane di stimulate kan..aku g siap2..g jog..
haha are u believe it??
g jugakla la kan...daripada dok terperuk kat bilik..
dengan penuh semangat kesukanan aku pun lari..nyaaaahhhh~~~..*LARI*..a.k.a jongging @ jalan...haha


nampak tak pic tu goyang2...haha tgah jog smbil tgkap pic..wee~..

sunyi je..tapi best tenang tu~

ok tu kunang2 ye..haha..

tatau mne tah tempat aku tgkap pic ni..tapi aku nmpak dah sinaran matahari..ape lagi pecutt~~kejor yop kejor....

puye semangat tak aku nak mngejor matahari..padahal matahari tak lari pun..haha teringat masa kecik tgok bulan masa kereta tgah bergerak..taye kat mak yang bulan tu pun boleh gerak mcam kita ke mak..budak2 kan...mak aku pun explain la satu persatu..hehe...

ok, tiba kat minden dh cerah..kat sini actly tak nampak pun matahari terbit..tapi bole la tgok kehijauan + burung berkicau + hirup udara segar...

oh2 itu ke?..chantek...=)

aku berjalan pulang ke bilik..hehehe..pnat kot nak jog je...foyer dk nila aku penah lepak smpi tgah2 pagi..jerit menjerit..baca membaca...hehe..rindula nnt nk jalan kat sini..wuu~~

Ape2 pun puas hati, pekena ayaq teh yang aku buat pas penat pusing hingga ke minden..

Adios~

No comments: