follow me @jawahir18

Friday, October 30, 2009

Si mOiMoY dan Si BobO..=)


Ini moimoy dan bobo..
pada suatu hari,mereka berdua berkenalan di satu tempat yang cantik lagi berseri iaitu di sebuah bilik kecil yang bernombor 017 (macam no maxisla plak)..hehehe..=)

moimoy dan bobo adalah jejaka bear2 yang macho lagi kacak serta ada gaya,mutu,keunggulan..
mereka tidak mengamalkan double consciousness apatah lagi dengan teori fungsionalism..
melting-pot pun bukan..hmmm masyarakat majmuk lagila bukan..sebab mereka ni beruang bukanla manusia..ahaks~

MaSA moimoy ngan bobo bergambar mereka malu2 plak..sebab mereka seksi..ewww malu i tgok..cume moimoy pkai mafella (kununnya sejukla tu..eleh..)
ramai yang kata mereka gay..sebab mereka selalu bersama..tapi yang sebetulnya.
mereka sememangnya bukan gay....sekali lagi TIDAK gay!!..ahaha..
taktau la,maybe ni adalah satu streotype yang membawa kepada prejudis dan diskriminasi terhadap bangsa bear2 sedunia...

Yang sebetulnya,mereka adalah satu keperluan sosial..adik tak boLe nak hidup biLa moimoy takde..
tu yang amik bobo kite tu..huhu...
tapi takpe,bobo ngan moimoy adalah saudara rapat lagi akrab...

Sekianlah kisah moimoy dan bobo untuk hari ini...
Klau ada bnDa yang pelik akan sye ceritakan ye..
sesungguhnya cerita ini ada berkaitan dengan SAU 309..
Hubungan etnik dan rasisme..
paper Dr. Siva yang saya nak amik 6/11/09 akan datang...

hasil nukilan kreatif..
adik & angah..

5 comments:

wannursyazana said...

huhhh... merepek... due momoiy dan bobo kene ngn aku malam nieh... heeee

JaWaHiR_18 said...

wan~..
aLoh..moimoy la..bukan momoiy..
huhuhu..
takpe2,dorang ada MOMO..
bear2 pink jadi bodyguard dorang..
haha~..
smackdown wan!!
yeay!!=)

remy said...

solan 3 sau309 mmg akn tanye pasal moimoy n bobo pn..cpt sggh anda study..hebat!!

JaWaHiR_18 said...

remy~
waaa..
abang remy da tgok soklan tu dulu ae..
meh3..
gtau kite soklan2 yang lain..
hik2..
plzzzz...

♥ mArumAru ♥ said...

moimoy ngan bobo mmg glemer smpai msk soklan exam..
brbangga dr siva lau bce..
moimoy tomei yeay!!
hehe~