follow me @jawahir18

Friday, October 16, 2009

rEQuEsT frOm NAna sHaFiNa..=)

Gambar ini aku letakkan dekat display image kat ym semalam..Tiba-tiba ada orang buzz dan meng 'ym' aku..hehehe..ni adalah conversation kami ---->

Nana Shafina: comelnye gmbar nie

jawahir 18: mekacih...

jawahir 18: pkai tudung fna ni..

jawahir 18: hehehe..

Nana Shafina: syes comel.. i request..msuk lam blog yer gmbar ni..hehe

Fina request tuk letak pic ni dlam blog.,Jadi, kite pun letaklah..hehehe..=)..Khas untuk FINA..Budak kecik intake 22 yang selalu tiDo..ni nak kne pkul bontot die ni..nakal cngat ye..hehe..

Gambar yang telah ditangkap itu,adalah sewaktu sebelum aku masuk ke kelas tutorial Dr Benny di foyer sk..

hari tu juga kumpulan kami wat presentation..Dalam banyak2 presentation sye suke present yang ni..Sebab dapat pujian dari Mr. Alvin ngan ramai orang..Puas hati..hehehe..Terima kasih kat Abang Fahmi,Zainal ngan Jasmine yang merupakan ahli group sye..Kepada semua yang dengar kami present pun sme..Maaf sebab sye banyak main mse present tu.huhuhu~

Yang aku tak boleh blah adalah trademark 'tut...' (bukan name sebenar) : "u apa

barang?"..hahaha..aku terkekek gelak..nasib tak putus urat tekak nih..hik3

6 comments:

IZZUDDIN said...

Mesti sebab pakai tudung ni membuatkan presentation lebih menarik..hahaha... Anyway, Rwanda dah jatuh tempat kedua. hahahah. It's ok. Tahniah..

JaWaHiR_18 said...

Thanks Din,
korang pun ada bantu aku...
rasa seronok waktu present tu..
tak pressure cngat pun..huhu..
tak kira no bpe pun jatuhnya...
kamu akan tetap berada diatas
kLau terjun ke langitlah..hahaha~
Tudung tu untuk confident je..
hik3..=)

The Street Ruffian said...

Peh..Rugi tertido time korang present.

penakarat said...

tahniah semua...angka itu hanya ukuran satu simbol..yg penting kita sama berdiri di landasan yg kita seiring menanti destinasi..maaf la wahir ada lebih krg..abg kan jth moto beberapa jam sebelum present..huhuhu

Nox said...

Gambar yang comel dan presentation yang menarik. Salut! Cuma tak cukup masa untuk perbincangan lanjut. Menarik sebenarnya politik Iran ni.

JaWaHiR_18 said...

The Street Ruffian~
hehehe.briya2 kate ritu nak g tgok..huhu

penakarat~
thanks abg fahmi..
takpe,kmalangan tu ad hikmah ye..
kite pun sme lbih kurang tau..
chayok2!!
tuk ape2 presentation nnt..hehe.

Nox~
thanks abang shahril,
btul2,politik iran mmg menarik.
bnyak kelainan nye..
=)..