follow me @jawahir18

Tuesday, March 3, 2009

We All's TogeThEr..

1 MARCH 2009.......

aku,praba ngan nonoe dates...Opsss,nope just a reunion.lama tak dengar cerita budak2 matrik perak TB13...jangan jelezz khalil ngan anis,kami dah jumpa dulu..hahahaha.kami kumpul dulu kat kl central.sebb,kat situ pun tmpat yang paling mudah nak kumpul..aku dok kapar klang,nonoe serdang,so,kumpul la kat kl central dulu..praba yang dok paling dekat pun lambat datang huhu...

First time we saw him,oh oooo...praba knapa ko dah berubah..tgok cam bapak orang da..hihi.I'm verry sorry biawak..kutuk U plak..anyway,gembira jumpa ngan korang walaupun masa kita jumpa singkat cangat..nasib baik baru kami bertiga,aku rasa klau skali hatin,fira,opah,idin,anep ngan lain2 ad skali mesti hOt habisla..kitaorang bertiga berborak pun dah orang pandang2..huhu,just imaging,lama tak jumpa...so,mana nak ingat dunia dah...

Nonoe,my very bestfriend....selalu ngan aku waktu aku susah ngan senang..terus terang klau aku ad buat apa2 yang tak patut dibut..(kira penasihat yang baikla)..hihi..ataupun merangkap mak aku,sebb dia ni suka membebel..haha,tapi agak manjala..asyik2 pegang beg aku nak jalan,aku pun tak pham nape,agaknya takut jatuh kot..tapi aku amat2 bertrima kasih kat dia,sebb klau kerja2 lab dia yang selalu guide ak..aku mana minat ngan lab ni..sebb tu aku mik kos kat social sciences ni..tak payah g lab,tapi tetap mengkaji jugak manusi ni camne..

Praba,seekor biawak yang susah untuk kita mengenal pasti genotype dia,lagi2 la spesis dia..aku rasa dia mutant kot..hahah.."the bad man"in class..kami mula rapat masa sem II,tu pun aku ingat lagi sebb nak sambut besday si biawak ni la...selalu membantu orang,tak lokek ilmu,banyak bertanya,dan sekarang amik medic kat ukm..so proud with U!!huhu,dah ada kekasih priya namanya..=)

kawan2 aku kat matrik dulu..suasana kat sana lain cangat macm kat u..for sure la kan.by da way,semua yang aku lalui selama ini,banyak pengajaran,pengalaman dan lain2..tapi,dalam dunia ni lagi banyak dugaan yang belum aku tempuhi,sebb kehidupan dan suasana kehidupan manusia ni berbeza-beza...

that's all k,tataaa~

No comments: