follow me @jawahir18

Tuesday, March 10, 2009

SambuTan MauLidur Rasul di RST..


yang pkai baju pink tu semua mpd saujana..

Best cangat semalam,aku main masak-masak agi.Walaupun tak masak,jadi tukang kacau tapi best jugak la dapat berbakti pada desa RST..hahah..DAh lama tak merewang.Semalam aku nak tolong jasmine potong-potong bahan masakan tapi ada meeting plak jap..huhu.tak dapat g memotong.takpe,yang pasti aku dah tolong mereka semua,masak bubur lambok yang cambest bangat.

Pagi2 tu lpas subuh aku pun dengan senang hatinya g la bersiap2kan diri...Baju kurung warna purple aku pakai tuk berarak,hahah,,=)..such a wonderful day..!!

KAmi pun berarak sambil berselawat keatas nabi junjungan yang sangat diasayangi Nabi Muhammad S.A.W..Masa selawat tu terasa syahdu cangat,tak tahu la sebb apa.Kami berarak dngan budak2 MRSM skali,klau dorang takde aku tak tau la bape kerat je yang ad.huhu..

And Then,tukar baju jap dan pergi memasak di tekun,aku datang2 kat cafe tekun agak rasa konfius sikit..SEbb ada permainan tradisional plak aik,batu seremban,congkak,tinting,galah panjang..agak pelik sebb mana orang memasaknya..

tup..tup..jasmine panggil aku,rupa2nya kat bawah blok lelaki..huhuu.."riuh sekampong" la katakan..

Aku pun sempat bermain galah panjang,dan memenangi acara itu(korang tau tak dagu aku lebam sebb terhantuk dekat kepala group sendiri,excited btulla aku main tau!!)huhuhuhu,pening kot masa kna langgar tu...

hmmm,anyway dah lama tak buat camni..Rasa B.E.S.T...sampai tak tau nak cakap camne da..


End the pOst with lovEly sMilE..=)

4 comments:

penakarat said...

jawahir abg link blog jawahir eak...

JaWaHiR_18 said...

orite abang fahmi..

sangat dialu-alukan...

hihi..=)

Atan said...

tak nampak gamba awak.. barisan mana erk

JaWaHiR_18 said...

Atan..kita yang amik gambar tu la..memangla tak nmpak..
hahaha.=)