follow me @jawahir18

Thursday, January 1, 2009

We musT makE a Choice..

Bissmillahirrahmanirahim...Today is my first post...I'm very new here..hmm..Actually,bloggers is not my favourite things that i will do..wifi at here,usm..is very low..cam hampeh la..huh,tak tau nak tulis ape..tapi harap2 smua dapat berjalan dengan lancar.Sekarang ni aku ada dekat dalam library.Sunyi giler tau.macam takde orang langsung.horror btul.huhu.nak tulis blog ni dalam bahasa english..tapi tak pandaila pulak.tapi jangan risau aku akan cuba rojakkan dia..=).chayok!!hari ni takde cerita yang best.tapi rasa lega sangat sebab dapat balik rumah hari tu..dapat tengok muka mak ngan abah yang boleh mengubat rasa tak tentu arah dalam hidup aku ni.Susah btulkan nak wat keputusan..hmmm...but we must make a choice..okeh..that's all..nak balik bilikla.kat dalam library ni sejuk sangat..naik beku pulak..Grhhhh(kakiku dah menggeletar kesejukan).

p/s:sebenarnya aku dah delete blog yang lama..
sebab.....hmmm adola..hehe..=)

No comments: