Sunday, October 4, 2009

BabY AFIF..=)..

Pada 3.26 a.m...baru lpas abis mandi..sorang2 takut jugak..
huhu..kepanasan akibat isu panas yang dibawa oleh MT2 keLab AnSos..
ape yang penting maruah kLab AnSos terjaga!!..
Lupakan hal tu sekejap,dan yang penting seronoknyer dapat jumpe baby..
cucu untie asiah ngan uncle Misni..anak Kak Nor...hik3..comeL2!!..

AfiF(namE baby) tgah tdo..huhu..nmpak kpale die je kan..=p..waa~ bole digelar mak cik..cik wahir,cik wan ngan cik jasmine..


hihi..tu die muka baby afif..cumil tak???

Best sangat g umah untie ngan uncle,sampai tak sedar kami dok sne sampai nak dekat pkul 11 mlam..huhu..maaf untie ngan uncle lame2 plak kat situ..huhu..Ape2 pun mekasih bnyak2 dapat makan kat sne,sedap cngat..

Brita gembira,beG dompEt sye dah dijumpai..kak mala yang owner KE corner tu yang simpankan..
Syukur Alhamdulillah..kLau tak bnyak la kerje kne buat..huhu..

In conclusion,minggu ni bnyak peristiwa yang berlaku..

4 comments:

The Street Ruffian said...

Sayang,purse la.Bukan Handset..Huhuhu

JaWaHiR_18 said...

haha..dah jadi cam bee plak..
huhu..
syik kte nset..
bru perasan skrang..
kite tkar ae...
eii malu2...
=)

The Street Ruffian said...

saya dah pengaruh sayang..huhuhu

JaWaHiR_18 said...

mSe tgah discuSs ttg blumer tu orang mnum nescafe..
tu yang ting tong sikit..
hihi.
men tlis je..