follow me @jawahir18

Wednesday, July 8, 2009

WhaT thE FiSh iS tHat???

Minggu ni aku rasa sangat.........
  • Mula dengan hari Ahad aku bersama rakan2 pindahkan barang...so rasa penat...
  • tiba2 dengar cerita yang tak sepatutnya aku dengar sebab rasanya dah selesai masa sem satu tahun satu agi,tapi muncul balik cerita tu....so aku rasa tension + geram.....(hOpefully it will be end~)
  • Aku kna tkar bilik gi dekat L07/017.....dan sekarang aku dah tak rasa apa2...NO FEELING..
Tapi yang penting sebenarnya aku tak tau apakah perasan aku sekarang?????huAhhhh...


WiSh could always happy like this pic:-



7 comments:

Anonymous said...

sis..sabar..be strong~big girls dun cry!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cerita apa tu???

pssttt...nk tau gk...

epy slalu ok???

farhana afri said...

paper pun sabar je lah...

hehe...

JaWaHiR_18 said...

my sis~thanks alot...
memang sepatutnya big girls dun cry..
aja aja fighting!!!

GaDiS KamPunG sEpaRa BanDar~Orang yang akak knal ada yang tau cerita tu...
huhuhu..kitaorang ada je cite benda tu masa kitorang datang makan buah kat bilik akak ritu...
fikir2kanla dan selamat beramal..
hehehe~

Farhana afri~AlonG,MiSS u so mUcH!!Bilala kita satu family nak jumpa balik kan..
ThankS ur adviSE..

Anonymous said...

Come on..jangan la mcm ni..Relexla..Hang bukan nak gi perang and tak balik2..Ade hikmah hang kena macam ni..Hang biasanya sangat tabah,nape hang jd lagu ni?
Sabaq la,wahir oi..Hang dulu selalu bagi semangat ngan orang...
Aku sentiasa doakan hang..Selamat dan happy selalu..Kenangan mampu megubati segalanya..Keep it in your mind..

JaWaHiR_18 said...

Anonymous~Thanks cngat2...
Waa~
kata2 kamu tu buat aku rasa nak nangis..
hihihi...
anyway tgah kumpul semangat yang baru...
tapi kan bgus klau aku tahu siapala kamu ni ae..
huhuhu..

D.Y.A.L.U.R.V.E said...

CYG...JGN SEDEY YE..
TTG CITE YG DIUNGKIT BLK TU, TABAH JELA K..
BIAR TUHAN JE BALAS..
ALLAH BERSAMA PIHAK YG BENAR KAN.
CERIA2 SALU K...