follow me @jawahir18

Monday, December 28, 2009

My GLoOmy...

Masuk malam ni,dah 4 malam aku tak dapat tdo..
hmm asyik tdo pkul 4 & 5 pagi je...
penat rasanya,sebb sampai sekarang tak habis2 agi kemas barang2 yang berlambak2 yang tersimpan dalam kotak...
dari tahun 1 tak penah bawak alik kat umah...
so,buku2 ngan note dr tahun 1 masih ad kat sini...nasib ada junior yang masuk..adala kite kasi sikit2...
ilmu kne kongsi...benda yang baik kite kne kongsi..klau tak nanti lama2 jadi busukk..hehee~...
Pembaharuan yang ada kat meja aku sebagai perhiasan...
adalah ikan laga...hik2..;)
kaler purple,klang mari...=)
sebagai ingatan kat family aku supaya nnt klau rindu kat dorang leh tgok2 ngan main2 ngan ikan laga...hahaha..
farid suka bela ikan laga..tengok ikan tu,mesti ingat kat die...
OpSss lupe nak gtau,nme ikan ite GLoOmy....

p/s:nak tangkap gambar gloomy,tapi nset rosak plak...sedih2~....

No comments: