Thursday, March 28, 2013

*After 2 years..*

Dah 2 TAHUN aku tak coretkan apa-apa kat blog ni..Dasyat..dasyat..Nak tahu apa yang berlaku selama 2 tahun ni meh aku kongsikan dekat blog ni..sape yang tak nak tahu takpa,aku saje je nak kongsi-mongsi..ngehehe..

Firstly, aku dah ditauliahkan menjadi Lt. M. Nor Jawahir Binti Raduian..tapi lama sangat dah tak aktif g KD..baju tak muat dah..hehehe..


waktu hari kejadian..muka gelap gilak!
tangkap pic ni kat studio, sempatlah make up sikit..hihi
Then aku dah berjaya tamatkan study aku dan dapatlah sekeping ijazah di USM..syukur Alhamdulillah..

Abah kena paksa cium pipi aku.haha

Selepas tu aku terus sambungkan pengajian aku kat UKM dalam antropologi dan sosiologi..Pelajar yang amik kos ni tidak ramai sangat..

jalan di pagi hari, muka pun comot.*jujur : badan mmg naik masa kat ukm..aww*
ni classmate aku sepanjang aku di UKM..


kelas minoriti
kelas family
Sekarang sudah semester akhir aku di UKM..moga2 aku dapat Graduate In Time (GIT)..hahahah..tu yang mereka dok canang2..GIT..GIT..GIT..fuhhhh banyak cabarannya dalam 2 tahun ni..btw, Alhamdullillah, Allah akan menguji hambanya mengikut kemampuan hambanya itu..thanks Allah.

2 comments:

FeditlitousChuBb said...

I know you, and I know you can do it. :) Don't lose hope syg. Good luck.

JaWaHiR_18 said...

thanks fedit.. ;)