Monday, July 19, 2010

tik tok..

dalam dua minggu ni je rasanya aku akan lapang..
tiada latihan,tutorial atau bnda-bnda yang berat dalam kepala hotak aku ni..tapi sangat kelakar bila aku rasa masa ni sangat2 lambat berlalu..tidur baru 10 minit dah rasa seperti sejam rasanya..bole jadi gila ni sebab terasa cam kat negara lain plak..hahaha..
hari makin hari aku meningkat dewasa..tapi aku tak dapat merasakan perubahan dalam diri aku atau dalam pemikiran.
Adoyaiii~..cite berat2 ni buat ape,meh gtau bite yang best..ade lappy baru..;))..hehe..
tapi aku tak pandai guna windows 7 ni..
macam2 la box yang die keluar..kang aku main tekan je..naya laptop ni..aku dahla sengal + mengal dalam teknologi komputer ini..huhuhu~..hopefully lappy ni dapat bertahan dengan aku smpi aku dapat anak + ade cucu nnt..warranty 6 tahun ni..perlulah kot disamping aku lama sikit..
Adeh,skrg ni tgah terasa sakit gigi..gigi graham plak tu..mau je aku cabut je gigi ni sekarang...mne kawan aku dentist ni,paah ngan daus help me!!..akit gigi deh..huhuhu~..
entry kali ini aku nak menulis je tanpa sebarang gambar..haha..biar terbeliak biji mata aku bila baca nnt..hehe..
sedang berfikir..berfikir..dan berfikir..pnat dah fikir ni..nak jadi ahli nujum la plak senang sikit dapat tau dengan meramal je..hahaha..btw,kehidupan yang ade banyak kejutan baru rasa best sikit kan..*berfikir lagi*.heee~
hahaahahahahhaahah..*tetiba nak gelak dengan sangat kuatnya*..therapy for my stress..
[aku tak pham ap yang aku tulis ni,hrap spe yg baca ni pham..sebb kefahaman aku dh sengal kejap]..