Friday, June 25, 2010

+Project Wawa+

Tunggu...puye tunggu..puye tunggu...akhirnyaaaa
PROJECT WAWA siap!!!..hehe..
terima kasih banyak2 kepada salah sorang kwan sy drpd intake 22 sebb dh luangkan masa beliau untuk menyiapkan dengan meng"painting" gambar ni....

p/s:mnela ko dapat pic aku ngan wan ni ae..tapi klu tak silap mse raya haji kat KDSP kot..haha..anyway thanks bangat deh!!sangat2 menghargainya..kasi senyum lebar sikit..hehe..
(^____________________________________________^)

yang paling penting skali aku tgok pic ni bwu perasan aku ade lesung pipit...heh?yeke?hohoho~..
huhu..tapi yang sedih plak wan telah meninggalkan navy..aku pun klu takde wan aku tak bersemangat sgt nak jalani aktiviti navy ni..huhu..sebab dah biasa sangat buat smua bnda ngan die..
lari,lompat,kena selam,guling2,tdo dlm toilet,kena taji,menangis,ketawa,marah,masam..bau busuk,wangi,masam,masin,aku angkat ko..ko angkat aku(larat ke)..hihi..segala benda sume merasa bersama...last2 ko quit plak navy..aisemen,tapi takpe intake 22 ttp menjaga aku..hehehe...LOVE U ALL INTAKE 22!!

so ini pic kenangan aku ngan wan..ucapan "TRIMAS!!" diberikan kepada kamu budak berkaca mata yang aku doakan supaya ko jadi PPT or PPZ nanti..takpun jadi CO la..sebab die ni expert siap bole menghafal code morse A-Z lagi..haha kamu hebat!!..

Walaupun tudung aku senget,haha aku ttp mghargainya..ni la dak2 navy tak bole nak melawa sgt..selekeh je..asalkan cepat,bertindak dengan cergas..kecantikan huuuhuhu jaaaaaaaaaauuuhhh dibelakang yer..hihi..;p

Akhir kata...."SEDIA BERKORBAN"..

opss...aku nak edit sikit..hihi..selepas ber'ym' dengan beliau akhirnya aku dah ade jawapan dimana dia dpat pic aku..haha rupanya daripada blog aku ni jugak dlm entry "kemana sye menghilang selama ini..??"hihi..ni pic yg sebnar ye...----->

aku ingat ag ni masa aku g sunshine ngan wan..hohoho~..

BTW,aku dlm pic yg sebenar tak tembam cgt..huhu..;p

Tuesday, June 22, 2010

*Happy-happy bersama Abah*

SELAMAT HARI BAPA!!!..

kepada semua bapa-bapa didunia ini..hmm akhir2 ni aku sering terdengr berita kematian ibu atau bapa kwan2 ku..amat hiba hati ini bila mendengarnya..ape2 pun,aku hanya dapat doakan supaya mereka tabah dan sering kuat dalam menghadapi ujian yang mendatang..ia juga ditujukan kepada diriku jua serta keluargaku supaya sentiasa tabah dlm menghadapi musibah dan dugaan yang menimpa di dunia ini...

Berbalik pada sambutan hari bapa yang kami sekeluarga raikan di teluk kemang,port dickson pada 20 jun 2010 yang lepas..hmm sangat2 meriah tetapi along tak dapat hadir sama sebab die perlu bekerja..huhu..*maaf,along...=p*

TELUK KEMANG,PORT DICKSON
20 JUN 2010, AHAD
WITH ALL IAN'S..

hehe..diatas adalah tarikh,tempat dan anggota yg mengikuti program ini..program ini dijalan kan secara tak langsung..sebab plan A adalah pergi ke sunway lagoon...tak disangka2 akhirnya kami ke PD plak..huhu..bak kata pepatah.."kita hanya merancang,Alllah yang menentukan"..

sewaktu di PD aku amat2 gembira kerana dapat berjumpa dengan pak su, mak su, haikal, iman dan semua kluarga pak su..dah bertahun kami tak berjumpa atas sebab2 tertentu..hmmm sangat rindu karenah mak su yang sangat suka berseloroh...

mari kita lihat pic2 yang sempat kami tangkap semasa bermandi manda,makan kek dan sbgnya..=)..

CHECK It OUT.....====>


Adah dengan bikininya yg berwarna kuning...hihi..=)

3 permata hati saya..mereka ni la sayang kami..;)

Kemana saja abah mesti pening tgok karenah anak2 die..haha..

Happy father's day untuk abah tercinta..kek hancuss plak..haha..sori abah!!..

itu paksu sye!!yg berjanggut dan bermisai..last jumpe dulu,tiada pun uban..huhu

Farid si GAGAH..haha..bayangkan muka die 15 tahun akan dtg pose begini..macho beb...

Tak terdaya aku mengangkat Farah Miss Felo..huhu

Alahai Farah ni..cumil3..

Aku menunjukkan kepuasan yg tak terhingga bermain air melalui gigi ku..ahaks!

kepada mereka yang tak bawak baju..pose je tepi pntai ye..bluwerk!!

Mari kita sme2 naik boat pusing pantai...

Achik..abah.. dan saya..cam kembar laks aku tgok..huhu

Si Duyung Jantan AMIR!!

huhu.kaki spe seksi tu..uiiii~

rileks je lu bro!!..haha amir mmg sempoi..=)

Berakhirla cuti sekolah bagi amir,farid nagn ika selepas berjalan2 di PD..last2 esoknya farid tak g sekolah ptg sebb pening2 dan selsema..huhu..nasib2 badan kamu la farid Izzudin oiii..ngehehe..

Syukur Alhamdulilah kepadamu Ya Allah kerana sering menunaikan apa yang kami mahukan..Semoga hubungan kekeluargaan kami sentiasa kekal bahagia hingga akhir hayat...

To all Ian's len kali jalan2 cari pasal lagi ek..hihi..=)