Monday, January 4, 2010

+Ayuh,kembaLi ke SekoLah...+

Entry ni khas buat adik angah yang baru mula persekolahan barunya semalam.....
Amir dan FariD...

Amir yang baru memasuki alam tadikanya sangat2 gembira bila dapat kasut sekolah,beg ben 10,alat2 tulis yang baru...Yang paling tak percaya nyer...die sendiri yang cari saiz kasut sekolah,walaupun umur die bru 5 tahun..hehe..semangat kesekolah tu..waktu g cari kasut tu,amir memang tak pandang kiri kanan...

Abangnyer farid sangat2 pening kepala waktu cari beg sekolah...alih2 pkai beg ben 10 jugak..Apa nak buat dah die minat..elokla ngan kaler hijau yang sgt2 beliau minati itu..hahaha~...Farid dah masuk Tahun 2..Weeee~

Amir ngan Ayed..

Sebelum bertolak ke penang,farid kate kat aku....

farid:awak,tuliskan kite surat....nanti klau rindu kt awak boleh kite baca surat tu...
jawahir:hah??awak nak kite tulis ap??
farid :tulis je ape2..japye sya cari kertas...

dengan semangat die g cari kertas...sian plak tgok budak kecik ni sibuk mencari..aku amik kertas ngan pen yang aku dah pack bawak g penang dan tulis satu surat ringkas tuk die..kata2 semangat tuk die g sekolah..hehehe~..

alih2 aku pun suh die tuliskan surat tuk aku..saje je nak tgok kebolehan die menulis...Die pun tulis surat tu dengan penuh ketelitian..nak eja "ANGAH" adalah sangat susah bagi die..sampai kne copyright dari kite puye surat...hehe..

ni surat yang telah diubah suai oleh aku dengan meletakkan sedikit hiasan..heehe..untuk dilekatkan di meja study...Tiap kali pandang kertas ni,sure rasa ingat sngat ngan Farid ngan ad semangat nak belajar..

Surat yang diubah suai dengan cerianyer..=p

Thanks Farid,kasi semangat kat Angah..=)..

p/s:telefon dorang semalam,tuk tahu camne keadaan first day sekolah..tapi,dua2 da tdo..huhu..cangat sedih..tapi takpe arini kite kol kamu lagi ye farid ngan amir..=)..salah kite jugak spe suh kol pkul 11 mlam..memangla dorang da tdo..hahaha..penat baru-baru g sekolah...=p