Sunday, October 11, 2009

*Hepi BeSdaY haDi N Wan*

wAh3..bulan 10 ni memang bnyak btul rancangan "lu kena beb"!!!..hahaha..
Tgah malam tadi kami memperkenakan hadi ngan wan...coz of their besday!!!..
happy beSday my LoveLy freNs..hmmm,walaupun terkantoi ngan pak Guard...
aku dah agak dah yang pak guard mesti datang kat port kami menyorok..huhuhu..
pe2 pun,tepung tu bukan besday boy ngan girl je kne..kami semua telah dimandikan dengan tepung gandum cap ape aku tak tau..
sebb orang lain yang blikan..huhu..
tapi extra untuk hadi,bila jijie datang cam pengganas telah baling satu plastik air yang aku pun tak tau la ape kandungan dan intipati yang lain dekat hadi...huhu..nasib tak dok dekat..
Acara "LU KENA BEB" ni telah diadakan dekat padang kawad...

zombie kg pisang(hadi) ngan wan yang menyambut hari jadi yang sme..tapi tahun lain2 ye..

ko nak buat pe ngan aku hah hadi????huhu..wan ngan hadi teman se'navy' aku..

jijie nak gak acting cam kami sambut besday sme2..ape2 je la labu..haha.

semua yang hadir menjayakan aktiviti ini..

happy besday hadi ngan wan..suprise!!

ini hadiah yang mereka dapat..=)

besday boy kne buat kerja amal,selepas semua krew tgalkan tempat begitu sje..haha..sje nak buli 2 orang yang sambut besday tu..takpe2 aku tolong ko yer hadi..

yang akan datang,john plak akan menjadi tua.
p/s:abisla ko john...aku ada bnda yg 'hell' nak bagi kat ko..hahaha(gelak jahat)
Walaupun pnat,tapi puas hati ini....

9 comments:

rokieay said...

ye laa....tlOng mencOmOtkan akU adelah,tp xper laa...janji smUa hepykan?? mekaSih inGat n SambUt beSday akU n Wan...

JaWaHiR_18 said...

huhu..padan muka ko...=p
nasib takde telur je..
lupa nak amik kat pakwe aku..
huhu..
mlam tu aku bru nampak sume muke intake kite hepi..
sejuk perut ibu mengandung..
hahaha..=)
sme2 hadi..
aku doakan ko ngan wan dapat capai apa yang korang hajatkan ek!!

rokieay said...

agak2 la wei klu nk kenakan kteOrang.. kena penangan gandum da cUkup laa...Sape y buat n btggjwab?
mnGalir air mata akU d bUatnya!!!
akU dOakan mGe UkhUwah persahaBtan kte SentiaSa keKal n merapatkaN saffnya!!!hehehe

jimah said...

jawa.. nk tanyer 1 soklan.. nape beli kek design tu gak..
da 5 org kowt beli kek design tu... hahaha... utk paan pon design tu gaks. adoyai.. femes tol kek tu..

JaWaHiR_18 said...

rokieay~..
aku tak bersalah ae...
nani yang buat kamu sampai terpenyek hidungkan..
huhuhu~..
aloh,skali dalam setahun...
kene taji tiap minggu tak kisah..
ni kan kne tepung..
hehehe..=p

jimah~...
aku rasalakan jimah...
tokey king's tu dah jampi kot..
suh sume bli kek jenis tu je..
haha~..
kek tu je nmpak sodap kot..

wannursyazana said...

uii... thanks sayang !! lately nie bnyk bersedeyh... evn though korang tau aku dah xde dlm navy... korang still sambut bday aku...
sebak gle aku rase semalam..
smpkn aku terkedu xtau nk cakap ape...
it was the best bday i ever had... sayang kamu !!

rokieay said...

alaaa wan....rilex la!!kO still toggether with us. jgn jarakan perhUbunGan antara kite...

dearie said...

salam..bahaya gini..dah jadi kebiasaan si penyambut hari jadi n frens kna salut ngn tepung goreng nih..isk2...

anyway, im hadi yg x kena tepong goreng korang hope u all nyer frenship keep on going..n selamat panjang umur ke jalanNya..amin..

JaWaHiR_18 said...

dearie~..
thanks tau..
semoga persahabatan kamu pun sme..
sentiasa terjalin dengan erat nyer..
bak kata orang..
berkawan biar beribu kan...
sejuta pun takpe..
hahahah~