Monday, May 4, 2009

+OMG,sOmeOnE "TAG" Me.....+


Aku telah di'tag' oleh Gadis Kampung Separa Bandar lagi...hehe..=)..

To K.Anis:Nasib baik saya tgah online lagi kakak,klau tak mesti berkurun nk tunggu sy buat tag ni..hehe..lps sy abiskan assignment along,da stop online da..sebb kat umah da takde ternet..huhuhu~

Orite,for ur tag.This is da Q & A :

SILA LETAKKAN WALLPAPER LAPTOP/PC YANG ANDA PAKAI SEKARANG??



Gambar ni, nonie yang tangkap masa kitaorang tgah makan-makan kat pizza hut sg 2..
kenyang perut kami dan kami suka hati..lalala~
Nasib baik aku tak ltak wallpaper laptop yang pelik2..klau tak...huhuhu~
Aku jarang tangkap gambar sorang2,so disebabkan ni gambar sorang yang aku ada..aku letak sebagai wallpaper laptop..

So,kak anis HavE a NicE daY!!!
Want to tag:
-F world
-Bibi Sahana
-'dya'lurve
-'s'hakirin
-penakarat
-wan
-puteri_katak
-I am what i am

Saturday, May 2, 2009

*The AnSwer iS xxx...*


1 MEi 2009..[SelAmAt HarI PekErja]..=)..


Hari jumaat lpas aku pulang ke kapar,klang...Merangkap my sweetie home..hehe..pagi2 lagi kami dah bertolak dari USM..Dalam perjalanan balik,kami singgah dekat lata kinjang..Dah lama tak singgah kat situ,kalau aku balik kg je kot..Tu pun klau mak ngan abah nak g snela..huhu...Kami naik sampai tahap yang agaknya tinggi jugak la kat air terjun tu..Lpak2 jap,rendamkan kaki kat air terjun tu...Tercangat sejuk,tenang,rasa cam nak terjun je...Tapi apakan daya...huhu..Ape2 pun aku sempat tgkap gamabar kat sini..hihi.Kenangan yang terindah mesti kna rakam..Klau tak, tak bole nak refresh balik...manala tau tba2 hilang ingatan ke..huhuhu..So sweet at this moment..hmm such a happy day..=)..Masa dalam perjalanan balik tu aku ada belajar ayat baru dari seseorang...dan ayatnya adalah..'The Answer is You'..akan ingat ayat ni sampai bila-bila..hehehe..=)


aku dan jasmine di tepi batu yg ad gua kecil..hahaha..=)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2 MEI 2009..[SaBtU]

Setibanya dirumah keesokan harinya aku pun membawa adik2 aku yang tersangat comel ni bermain dipadang permainan..Farid bersemangat sangat nak berjogging..Cian kat Farid,aku naik motor ngan farah ngan amir..Dia kna jongging sampai kat padang permainan..Actually,tak jauh cangat pun padang ngan rumah aku,farid siap nak pusing2 banyak kali lagi...Last2 pujuk dia suh main kat padang dulu ngan adik2..Tak sangka adik2 aku dah besar2 da..Lagi2 farah umairah,sambil main buaian dia nyanyi lagu happy birthday untuk aku..hahaha..padahal besday angah dia ni lambat agii..lagu doraemon la..ada la lagi lagu yang dia nyanyi..Tak pham la plak aku,sebb antonasi dia cam pelik je..hahaha..

Nur Farah Umairah yang tersipu-sipu malu..

Amir plak dengan kelincahan dia..Semua bnda nak panjat...Pantang nampak bnda yang bole panjatla..huhu..Abang farid dah takut da,tgok amir camtu..Bising suh amir turun..hahaha..Meriah gitu..Hmmm,habis dorang main..ktorang lpak kat tempat gelongsor tu..Aku cerita kat diorang tentang Raja Bersiung..Raja Farid Amir yang jadi raja bersiung tu..Sebb dorg nak nama dorang ad cerita tu.huhu..Farah plak nak jadi princess yang bli 2 buah dapur..Layan je la labu...hihi..Seronok cngat layan karenah dorang..Dlam pkul 6.45 camtu aku balik umah..

Abang2 farah yang berebut nk hayunkan adiknya..hee~

Tak pasti apa yg mereka buat..tapi pose ni mmg lawak gila..hahaha~

Bole jadi model kanak2 adik-adik aku nih..hihi..

Amir tba2 blur..kihkih..

Mereka bertiga yang tersangt2 comel...

Tak lama pastu along ngan fatin sampai kat umah.Bru abis keje dorang kat RTM.Macam yang dijanjikan,along mintak tolong aku tengokkan assignment dia..Yang tajuk researchnye 'Acceptance of Educational Television Among Secondary School Students In Shah Alam'
--> .. So,aku tlah diangkut ke s.alam..hahaha..Masa aku tgah menaip ni,aku berada di bilik along dan memikirkan ayat tuk tulis dalam assignment dia ni..In English tu..huhu..
Mahu Kongsi kegembiraan dengan kamu semua...Adik aku,Fatin Nabila dapat masuk UIA,Asasi sains Kemanusiaan...Wow! murah rezeki fatin..Alhamdulillah..Mudah-mudahan fatin dapat jaga diri elok2 kat sane..Sebb aku rasa dia ni cam kecik je ag..Tak sangka akan melangkah ke zaman Universiti da..huu~