Thursday, April 16, 2009

+HaPpY tO ZAinAL,NaDiA,NoniE n JaSmiNe..+

Hari ini baru kami nak menyambut besday zainal..Sudah berkurun kot,sebab besday dia 7 Mac hari tu,pada jam 12.00 malam tepat,7 Mac kami meng'wish' zainal yang sudah menjangkau umur 20 tahun..Lpas wish,Zainal pun janji ngan kitaorang tuk belanja kami makan..(patut ke?haha..kami yg patut blanja diakan..dah rezeki,terima je la..=)...)

HOoray!!!makan jugak akhirnya,di MUTIARA setelah lama merancang sebab ramai cngat yang ada hal dan ada je benda yang terjadi yang membuatkan kami tak dapat keluar sama2..Hari ni baru kami semua free,klau nak buat lpas2 ni,mereka yang dok kat perak semua nak balik umah dah.hmm,pagi tadi aku ada exam masyarakat maklumat,paper Dr.Azrina merangkap Penasihat Akademik aku..Setakat ni,Alhamdulillah aku dapat jawab soalan dengan lancar...

Lpas exam,aku tertido dan bngun je aku ngan nonie pergi mencari kek di sg. 2..Di kedai yang bernama jasmine(jasmine ni kdai ko ke?.asal aku tak dapat diskaun pun??huhu..)
Kami dapat membeli kek blue berry yg comel.Kek ini khas buat kawan2 ku yang belated dan becoming besday..

Zainal:7 Mac,Nadia:13 Mei,Nonie:29 Mei dan Jasmine:5 September..

Di Mutiara, yang makan-makan malam tu aku, nadia, nonie, jasmine, fiza, zainal ngan hafiz..agak terseksa jugakla menunggu makanan kat mutiara,dah habis cerita hantu kelliwon tu pun kami tak dapat air agi...Nasib baik semua sibuk bercerita buat lawak ngan merepek2,so masa menunggu tkla terasa cngt..
dah habis makan,kek blue berry ni kami bedal habis2 an...makan terus macm tu je,macm mkn nasi berdulang plak..hihi..
anyway,thanks to zainal sebb belanja kami makan...dan kepada nadia,nonie ngn jasmine..Happy becoming besday to you..Hati-hati korang,sebb dalam bilik ni dah ad telur ngan tepung..Boleh salut korang untuk wat goreng nnt masa besday kamu..hahahah(gelak jahat)..=)



Di JASMINE BAkery..


HaPpY tO Zainal,Nadia,noniE dan JasminE..


Wow!!suka tgok kek ni..Rasa cam tak mau makan..hihi..



NoniE,NadiA n mE..


KaMi sEmuA yaNg tgAh membEdal kek..=p..



KeK yAnG suDaH dibEdAl olEh kAmi..sEdAp cnGt..

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah bestnye korang...

tp akak xleh join la sbb ni utk budak2 kecik jer kan??

hikhik..

epy becoming n belated befday to all of my sis n bro..ngeh3...

JaWaHiR_18 said...

thanks akak..
besday sy nnt jgn lupa tau..sy nak akak2 ngn abg2 sy sambutkan tuk sy..
hahaha..=P
tapi smlam kami bincgkan perkara 'dewasa'..hihi..=)

a.b geldofg said...

mak oi licin!

JaWaHiR_18 said...

a.b geldofg-lapaq tu...hahaha~

Anonymous said...

mkn dgn geng2 kecik je..
kak ida n kak anis x djmput pun..
huhuhu...x pe nnt akak akn tntut kek ni jg..
hakhakhak.....