Tuesday, March 17, 2009

WUS yg vOgUE giTu...

Malam aku balik daripada perasmian pembukaan,mereka atau geng gadis 7-37 pergi melepak atau dengan kata halusnya g makan2 kat khaleel..aku tak larat ikut kot penat tu.Esok dahla ad jualan.So,aku bersiap dan terus tido..Sebenarnya kerja BI tak ciap agi..aku buat pandai je..huhu..Esok pagi aku bangun,dan apa yang terlintas fikiran aku tak payah g klas BI..sebb ramai yang tak dapat bukak gerai tuk group aku..mereka semua ad klas pagi tu..So,aku berpakat ngan Wan..hahaaha.dapat plak mesej dari zainal,dia tak g klas BI gak..K.Anis pun sama..Elok la tu ramai yang tak g klas BI pagi tu..Alih-alih aku sampai tapak Wus,aku jumpa syukran dia pun tak g gak..Cam hampeh semuanya..klau nak bilang..aku,jasmine,zainal,k.anis,syukran,daus..huh,ramai la yang tak g klas pagi tu..tak tau la apa reaksi teacher..huhu..I'm Really Sorry Teacher..Terpaka cangat..kat mak pun ,saya minta maaf tau,tak terniat takmo g klas..tapi ada jualan wus..huhu..Sorry..MISS u so much Mama..huhu.

Takpela teremosi plak..hmm masa jualan tu mmg macam pisang goreng panas.Ni gambar-gambar kami..



sampai ternganga dorang tgok ada yang buat facial muka..haha=)


aku ngan tekunnya mendengar apa yang fedit katakan..=p



Ahli group WuS aku yang bersungguh2 menjual bear-bear...


ni kira macam jiran jugakla...fiza yang suh aku ltak gmbar ni,sbb dia jadi model beli brang gerai tu..




Gerai abang2ku...syukri,sharil ngan remy...


ni k.anis ngan rakan2 Sk...

nak tau tak untung aku berapa..sikit je,dala 70 ringgit sorang..yelaa,jual bear2 kecik je..huhu,anyway,aku yang banyak membeli belah plak...hahaha..kering dah poket ni,takpela asal puas..Seronok tgok muka dorang klau kita beli barang2 dorang kan...hmmmm rasanya sampai kat sini je,,aku ada kerja nak buat ni..

tataa~...

6 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

kelakar dol..semua tak g kelas bi...

hahaha...

hampeh jer kan??

Nox said...

Pembetulan, hari tu aku tak bukak gerai, aku cuma menyibuk kat gerai si Remie.
Sokongan moral boleh la, aku sengkek sepanjang masa

JaWaHiR_18 said...

btul2..akak dah lama tak g kelas bI..

rindu pada kamu tau..

huhu..

teacher plak merajuk tak datang klas 2 kali

minggu ni..huhuhu~

JaWaHiR_18 said...

la camtu ke shahril @ nox..
tak tau plak kamu tak bukak gerai..
aku assume je..
Sorri ek..
bagus ad kawan macam kamu yang menyokong rakan2..
heeheh~..

Rfq Kml said...

RM70 per person was good enough :)

JaWaHiR_18 said...

rfq Kml-hahaha,really?..hmm not bad la..